VER- & NIEUWBOUW FABRIEK

VER-&NIEUWBOUW FABRIEK Type Huisvestingadvies/bouwmanagement Jaar 2016 Omschrijving In Belgïe zijn wij bezig met huisvestingsadvisering voor de verbouw van de twee bestaande fabriekshallen en ontwikkeling van een nieuwbouw warehouse tussen de twee bestaande hallen. Het betreft oa. het opstellen van het programma van eisen, de prijs- en contractvorming, directievoering. planning verbouwing-nieuwbouw in relatie tot de doorgang van de productieprocessen.

BEHEER KANTOOR

Kantoor Eindhoven Type Beheer kantoor / Beheer Jaar Sinds 2013 Omschrijving Wij verzorgen voor de eigenaar van het pand het administratief, technisch en organisatorisch beheer. Dit betekend dat wij onder andere klachten registreren en afwerken, facturen controleren en accorderen, dagelijks en planmatig onderhoud laten uitvoeren, contracten beoordelen en afsluiten, periodiek huurdersoverleg hebben en dit ook…

BEHEER KANTOOR

Kantoor Eindhoven Type Beheer kantoor / Beheer Jaar Sinds 2013 Omschrijving Namens de eigenaar van dit kantoorpand verzorgen wij het administratief, technisch en organisatorisch beheer. Dit omvat onder andere verantwoording inkomsten en uitgaven, betaling van nota’s, huuropzeggingen, dagelijks en planmatig onderhoud, onderhouds- en servicecontracten bijhouden en periodiek overleg met huurders.

RESTYLING KANTOOR

Kantoorpand Den Bosch Type Restyling kantoorpand / Bouwmanagement Jaar 2013 Omschrijving Voor deze opdrachtgever hebben wij een ontwerp gemaakt voor de restyling van een kantoorverdieping. Na goedkeuring van het ontwerp is de complete verbouwing door ons begeleid waardoor onze opdrachtgever zich bezig kon houden met haar core-business.