BOUWCOACH

Of het nu gaat om een aankoopkeuring, oplevering, ontwerptekeningen, vergunningsaanvragen of bouwbegeleiding bij Projet bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u tijdens al deze fases van een (ver)bouwproces ondersteunen, begeleiden en ontzorgen.

Wij hebben jarenlange ervaring en dankzij onze gecombineerde kennis van bouwkunde, constructies, installaties en interieur kunnen wij u geheel onafhankelijk adviseren.

beeldmerkProject-RGB 512x512
SERVICEDESK

Projet kan op uw verzoek een servicedesk opzetten. Wij registreren alle binnenkomende meldingen/storingen in een speciaal daarvoor ontwikkeld softwarepakket. Zodra deze geregistreerd zijn, worden ze doorgezet naar de uitvoerende partij met het verzoek een afspraak in te plannen voor afhandeling van de desbetreffende melding/storing.

Uiteraard houden wij u tussentijds op de hoogte van de status en krijgt u terugkoppeling na afhandeling van elke melding/storing. Zo bent u toch altijd op de hoogte maar hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de afhandeling.

FACILITY MANAGEMENT

Wij nemen facilitair management volledig uit uw handen. U kunt zich hierdoor volledig richten op uw core business. Alle facilitaire zaken worden optimaal geregeld zodat u doeltreffend en kostenbesparend kunt werken.

Met de TCL-scan krijgt u inzicht in de totale kosten tijdens de lifecycle van uw vastgoed. De TCO-scan geeft inzicht in uw kantoorkosten en hoe u hierop kunt besparen. Een kwestie van meten is weten.

DE WERKWIJZE VAN PROJET

Facility Management

Een vrijblijvend intake gesprek bij u op kantoor of bij ons. Hieraan zitten geen kosten verbonden. Doel is u wensen, vraagstelling helder te krijgen. Vervolgens kunnen wij u daarop een passend advies aanbieden wat naadloos aansluit op uw behoefte.

_DSC3224 Rob lampje origineel
_DSC3257 Pepijn helm balanceren
VASTGOED BEHEER

Dagelijks, planmatig en administratief onderhoud zijn onderdelen die vallen onder het technisch beheer. Wij verzorgen ook het financieel beheer van uw vastgoed. Zoals het opstellen van een financiële rapportage, eventueel goedgekeurd door de accountant.

Daarnaast organiseren wij alle communicatie van betrokken partijen en het commercieel beheer waardoor leegstand wordt beperkt.

Kortom: analyseren, structureren en beheren.

Kennis

Door onze order portefeuille en door het werkzaam/adviseren binnen de gehele bouwketen hebben wij een zeer brede kennis. Zowel van bouwtechnische zaken als installaties. Afhankelijk van de vraag/oplossing schalen wij op naar specialisten.

Ervaring

Door reeds 20 jaar werkzaam en actief ze zijn in vastgoed beheer hebben wij inmiddels 20 jaar ervaring opgedaan binnen de diverse vakgebieden van vastgoed beheer. Iets waarvan onze relaties en wij elke dag van profiteren.

Een aanspreekpunt

Wij hanteren één technische aanspreek punt voor verhuurder/huurders. Dat is Projet. Voor zowel (ver)bouw aan vastgoed, mutaties, groot onderhoud, alles wordt door Projet voor u geregeld. Het principe van ons vastgoed lifecycle concept. U hooeft maar één telefoonnummer te bellen voor uw vastgoed en alles wordt geregeld.

BOUWMANAGEMENT

Een complex bouwproject, krappe bouwtijden en vastgestelde budgetten: zulke aspecten leggen steeds vaker een hoge druk op uw organisatie, kwaliteit en projectdocumentatie. Alleen een optimale beheersing zorgt voor een succesvol eindresultaat.

Wij ondersteunen u in het (gedeeltelijke) bouwproces. Van bouwontwikkeling en bouwadvisering tot bouwbegeleiding. Helder en duidelijk managen: dat leidt tot 100% beheersing.

_DSC3216 Wout jas origineel vrij