PLATTEGRONDEN CAFÉ

Café Zaltbommel Type Plattegronden café / Bouwmanagement Jaar 2014 Omschrijving Voor deze opdrachtgever hebben wij het café in de huidige situatie opgenomen en ingemeten. Aan de hand hiervan hebben wij bouwkundige tekeningen opgesteld van de bestaande situatie. Tevens hebben wij tekeningen opgesteld met daarin opgenomen de huidige inrichting.

VERBOUW HOTEL

Hotel Den Bosch Type Verbouw hotel / Bouwmanagement Jaar 2015 Omschrijving Voor deze opdrachtgever hebben wij tekeningen gemaakt voor het indienen van een principeverzoek bij de gemeente. Ook hebben wij tekeningen gemaakt voor het aanvragen van de omgevingsvergunning. Na de verbouwing zullen er door ons nog vluchtweg plattegronden gemaakt worden.

VERBOUW HOTEL

Hotel Den Bosch Type Verbouw hotel / Bouwmanagement Jaar 2014 Omschrijving De opdrachtgever is voornemens om de bovenwoningen om te bouwen tot hotel. Wij hebben de bestaande situatie opgenomen en tekeningen gemaakt van deze situatie. Daarna hebben wij tekeningen gemaakt voor de nieuwe indeling en de aanvraag voor een bestemmingswijziging ingediend bij de gemeente.