CARNAVALS BADGES GEREED

Het is zover, de carnavalsbadges zijn verzonden, vandaag (vrijdag) worden ze bezorgd. Wij zijn benieuwd naar de reacties. Eens kijken wie wij tegenkomen tijdens Route Korte Put met onze Projet Carnavalsbadge.

ACTIVERING LIVE WRITER

Vandaag Windows Live Writer uit Windows Essentials geïnstalleerd met als doel op afstand nieuwsberichten te vullen op de website zonder in de backend in te loggen. Maar berichten via Windows Live Writer maken en automatisch publiceren op onze WordPress site: projetbv.nl/nieuws.

TEAM FOTO SHOOT

Voor de nieuwe website hebben wij een fotoshoot gehouden. De teamfoto op de homepage en de persoonlijke foto’s bij onze contactgegevens zijn gemaakt in het voormalige kantoorpand van Brand Loyalty op industrieterrein De Brand. Tevens een relatie van ons en een pand wat wij in technisch beheer hebben.

UITGELICHT PROJECT

Op de website hebben we ervoor gekozen om op de homepage een project uit te lichten. Dit uitgelichte project wijzigt gedurende de tijd. Nieuwe spraakmakende en leuke projecten zullen hier worden afgebeeld zodat ze beter opvallen en onder de aandacht komen.